Yaz aylarının geride kaldığı, sonbaharın başlayacağı bu günlerde nelere dikkat etmeliyiz hiç düşündünüz mü? 

 

Bu hafta sizlerle sonbaharda dikkat etmemiz gereken önemli noktalar hakkında sohbet etmek isteriz. Malum, yaz aylarının bitişi ile beraber sonbahar geliyor ve mevsimsel geçişlerde dikkat etmemiz gereken belli başlı noktalar var. Haydi, gelin hep birlikte bu noktalara bir göz atalım. 

 

Havaların soğumaya başladığı mevsim geçişlerinde soğuk algınlıkları, grip ve bronşit gibi kış hastalıklarına yakalanma riski maalesef artıyor. Bu nedenle sonbaharı sağlıklı geçirebilmek için beslenme düzeninize dikkat etmeniz gerekiyor! 

 

Sonbahar aylarında bağışıklığımızı güçlendirmek, kış hastalıklarına yakalanma sıklığını azaltmak ve yakalansak dahi kolay atlatabilmek için sağlıklı ve dengeli beslenmek şart. Peki, sonbahar aylarında sağlıklı beslenme için dikkat edilmesi gerekenler neler?  

 

 Sonbaharın gelmesiyle birlikte; mevsim geçişinin ve havaların soğumasının etkisiyle hastalıklara yakalanma riski artar. Soğuk algınlıkları, grip ve bronşit gibi kış hastalıkları kapıda bekler. Dolayısıyla, mevsim geçişlerinde beslenme düzeninizi tekrar gözden geçirmekte fayda var. Sonbahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek, kış hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.  

 

Günlük, düzenli vitamin alınması halinde kış aylarında hastalığa yakalanma riskiniz azalabilir. 250ml’lik bir şişesi ile günlük vitamin ihtiyacınızın yarısını karşılamaya yardımcı olan #PinVitaminliSoğukÇay hem lezzetli hem vitaminli birbirinden farklı 4 çeşidi ile sizlere sağlıklı bir alternatif oluşturuyor.