Selamlar! Kış ayı yavaş yavaş biterken ve yaz aylarına geçiş yaparken biz de bu haftaki bloğumuz için yaz aylarında yapabileceğiniz pratik ve bir o kadar sağlıklı bir tarif ile sizle buluşmak istedik.

Biliyorsunuz ki, özellikle çalışma hayatı olan kişiler kahvaltı öğünü için çok zaman ayıramıyor maalesef. ‘’Biraz daha uyuyayım nasıl olsa ofiste bir şeyler atıştırırım’' diye düşünen büyük bir kesim var. Ya da ‘’yolda giderken bir yerden atıştırmalık bir şeyler alırım, şimdi evde zaman kaybetmemeyim’’ düşüncesi maalesef ki bizi sağlıksız beslenmeye itiyor. Öte yandan kahvaltının hepimiz için çok önemli bir öğün olduğu unutulmamalıdır. Biz de bu bağlamda size hem lezzetli hem pratik bir tarif vermek istedik. Böylelikle siz de kahvaltıyı hazırlayıp yanınıza alabilir ve güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.


Hadi, bu "PİN ile pratik ve sağlıklı tarife" bir göz atalım;

İçmesi en kolayı, bir kaşıklasak nasıl olur acaba derken aşırı pratik, lifli, vitaminli, antioksidan deposu, buz gibi ferah ve çok pratik yaz sabahı kahvaltısı reçetesi bulduk!


İşte Tarif Geliyor;


Chia tohumunu, soğuk çayı ve tarçını bir araya getirip karıştırıyoruz. 10 dk. beklettikten sonra tekrar karıştırıp bütün gece buzdolabında bekletiyoruz. Sabah üstüne elma dilimleri ekleyip servise hazır hale getiriyoruz.


Afiyet olsun!

Ayrıca Pin Vitaminli Soğuk Çay’ın istediğiniz aromasını buzdolabınızdan almayı ve güne doğal olarak başlamayı unutmayın!


#PinleDoğalOl #HemLezzetliHemVitaminli